Vardagen för en småföretagare

måndag 15 december 2008

Om du köper annonser, pruta som en galning!

Ha alltid det i medvetandet, det pris som står i den officiella prislistan stämmer nästan aldrig. Jag beställde en gång tidsannonser i en tidning i Stockholmstrakten där prislistan berättade att man kunde få 20% rabatt om man samtidigt tecknade sig för 3 nummers annonsering. Jag som var ovan att förhandla priser gällande annonsering tyckte det lät som ett bra deal.

Så jag ringde en av deras försäljare och sa att jag ville annonsera 3ggr om jag fick den rabatt som stod i prislistan. Då kontrade försäljare med att ge mig 40% rabatt! Det fick mig verkligen att inse att annonsförsäljningsbranschens listpriser absolut inte var någonting att lita på.

Jag har vid ett flertal gånger senare kunnat förhandla ner priset på diverse annonser med minst 60%. I mina ögon är det oseriöst att en bransch ger så höga rabatter även till småkunder men att reta sig på att man får rabatt är ju dumt ;)

Etiketter:

måndag 8 december 2008

Digitalisering av Betacam SP

Under årens lopp har vi fått en heldel förfrågningar på digitalisering av Betacam SP. Vi beslutade för ett par månader sedan att köpa in maskiner för att kunna erbjuda dessa tjänster.

Nu är investeringen gjord och vi kan erbjuda digitalisering av Betcam SP till Hårddisk eller DVD. Vi kan givetvis även erbjuda kunden att få sitt material på Betcam SP. Läs mer på www.bgavideo.com